EDUQUEM EN FAMÍLIA

20/09/2020

Encetem l’11a edició del programa Eduquem en Família i ho fem incorporant nous formats i maneres de fer per mantenir l’essència del projecte que ens caracteritza i alhora adaptar-nos a les circumstàncies que vivim.

Com sabeu, l’Eduquem és un programa que organitzem les AMPA i el Servei d’Educació de l’Ajuntament. El grup de pares i mares que dinamitzem el projecte treballarem al llarg del curs per poder oferir-vos una bona programació, de la qual us anirem informant a mesura que s’apropi cada activitat.

Estima’m perquè me’n pugui anar: eines d’ecologia emocional per viure en temps de COVID

Dia: dimecres 30 de setembre de 2020
Hora: a 2/4 de 9 del vespre


Per motius de disponibilitat de l’experta l’activitat es portarà a terme en línia. Podreu accedir a l’enllaç des de l’espai Eduquem en Família del Blog d’Educació.


Mercè Conangla, psicòloga clínica i educativa, infermera i escriptora, co-creadora del model d’Ecologia Emocional, ens ajudarà a reflexionar sobre aquest moment, on la incertesa ha passat a ser la “normalitat”, i a plantejar eines per generar espais on cada infant i jove pugui accedir als recursos emocionals que els permetin construir amb confiança, i no pas des de les pors, una vida amb sentit.