ACLARIMENT EXTRAESCOLARS CURS 2020-2021

30/07/2020

Les activitats d’extraescolars del curs 2020-2021, no s’iniciaran el mes d’octubre com en els darrers anys, sinó que creiem convenient revisar-ho durant el mes de desembre per tal de mirar si es poden iniciar durant el mes de gener.

Us comuniquem que l’Ampa del Pla de l’Ametller juntament amb la Direcció del centre, hem decidit que degut a la situació sanitària en la que ens trobem, les activitats d’extraescolars del curs 2020-2021, no s’iniciaran el mes d’octubre com en els darrers anys, sinó que creiem convenient revisar-ho durant el mes de desembre per tal de mirar si es poden iniciar durant el mes de gener. Tot dependrà de com evolucioni el tema COVID19.

S’han dictat unes normes molt estrictes pel que fa al curs escolar i creiem que si realitzem les extraescolars al migdia, i barregem els nens i les nenes de diferents cursos i aules no estaríem complint amb aquestes directrius sanitàries.

Entenem que les famílies voldríeu total normalitat però com ja sabeu la situació en la que ens trobem no és de normalitat.

Si entreu a la pàgina web de l’escola veureu penjat el Pla de funcionament per el curs 2020-2021 amb les normatives dictades pel departament i aplicades a la nostre escola.
Com a Ampa de l’escola ens sap tan de greu com a vosaltres no poder realitzar les activitats però creiem que és per un bé de tots.

Esperem que entengueu la situació i tinguem paciència entre tots plegats. I esperem que quan ens tornem a reunir el mes de desembre es puguin planificar extraescolars per iniciar al gener. Us anirem informant.


ENS EN SORTIREM!