Comissió d'Extraescolars

La comissió d’extraescolars, es dedica a buscar, gestionar i coordinar els extraescolars de la nostra escola.

Des d’aquesta comissió, creiem que un extraescolar no és només una activitat per omplir les hores, sinó que és un estímul més d’aprenentatge. Cada un dels nostres extraescolars també tenen darrera uns valors (compartir, treball en equip, concentració, coordinació…)

Els membres d’aquesta comissió, entre maig i juny busquem les possibles activitats que es desenvoluparan el següent any acadèmic. Es fa pensant segons el nostre criteri, activitats que creiem que poden agradar als nostres fills/es. També decidim si es dóna continuïtat a les activitats que s’han realitzat durant l’any anterior. Es parla amb els professionals/especialistes que imparteixen l’activitat i es negocien les condicions. Un cop està tot decidit es confecciona el calendari dels extraescolars que es faran el curs següent. Es coordina amb l’escola per tal que ens cedeixin les aules.

El mes de setembre es fan les inscripcions dels nens/es interessats/es a fer l’activitat. Si hi ha el mínim exigit, l’activitat es realitza, en cas contrari s’avisa a les famílies i queda anul·lada. El mes de febrer si algun/a nen/a es apuntar i hi ha disponibilitat es pot apuntar.

Aquesta comissió també s’encarrega de gestionar les possibles incidències i/o peticions de les famílies que realitzen les activitats.

El correu de la comissió es extraescolars@ampapladelametller.cat